Címlap

Polgármesteri köszöntő

"Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol otthon vagy, az az otthon. Nem kell hozzá sok, csak egy szoba és egy érzés. Van egy ágy, amiben alszom, egy szék, amire leülök, egy kályha, ami meleget ad. És hogy ebben a körülöttem lévő széles, nagy és furcsa világban ez a kis hely nem idegen és ma az enyém. Jól érzem magamat benne, ha kinézek az ablakon és kint esik az eső, vagy süvölt a szél. (...) Ha mindezt érezni tudod: nem vagy otthontalan a világon..."

Üdvözlöm Önt, kedves látogató Tiszanána község honlapján!

Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutassan Önnek községünket. A bevezetőben utalt "otthon" – nekem heves megye ezer éves földjén, a szőke  Tisza  partján ,  Tiszanánán található. Keleten Saruddal, északon Kömlővel, nyugaton Kiskörével határos. –Déli határát a Tisza folyó alkotja, mely a községtől 5 km –re fekszik. A község határa a Mátra Bükkalja, hevesi homokhát és a Tiszavölgye nagy tájegységen belül a Tiszavölgye tájhoz tartozik. Felszíne alföldi sík. A tengerszint fölötti magassága átlag 100 méter. A Tiszától  néhány kilométerre északra eső, szabályos alaprajzú, út menti falu, déli és északkeleti részén  egy- egy templommal.  Kisköre, Poroszló és Füzesabony irányában vezető útjai révén az országúti közlekedés kisebb jelentőségű gócpontja.
A 2500 lelket számláló faluban számos az önkormányzat által működtetett intézmény, civil szervezetek, és  gazdasági vállalkozások működnek.


Falunktól mindössze néhány  km-re folyik Magyarország igaz magyar folyója a Tisza, mely önkormányzati felügyelettel üzemelteti Dinnyéshát Szabadvizű Strandját és Kikötőjét. A  természet alkotta tájat, a környezet szépségének megóvásával próbáltuk a nyugalom és a szórakozás szigetévé tenni. Hangulatos és tiszta környezetben várjuk a Tisza-tóhoz szerelmeseit, akik nem vágynak tengerekre, csupán a Tisza  nemes habjaira.  
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam mind községünk színes   programjait, mind a Tisza-parti szabadtéri nyári rendezvényeinket, melyekről folyamatosan napra kész információkhoz jut az oldal segítségével.
Szeretnénk még egyszerűbbé tenni az informálódást, megkönnyíteni az ügyintézést, és a jövőben arra fogunk törekedni, hogy folyamatosan bővítsük az elérhető elektronikus szolgáltatások és tartalmak körét. Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet új eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, amely alapján a vélemények, javaslatok, esetleges kritikai észrevételek megfelelő visszacsatolását jelentenék az önkormányzati munkának.

 

"...annyi még a rossz a jó meg oly kevés
hogy élni érdemes
Érdemes így napról napra
várni az ismeretlen holnapra
átlépni az idő állomásait
ez életünk ez értelmünk
vinni terhünk
végig emberül
el ne múljunk észrevétlenül."

Megtiszteltetés ha ellátogat hozzánk!!!

 

Sablonválasztó

Akadálymentes színséma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Ma 2018. augusztus 21., kedd, Sámuel és Hajna napja van. Holnap Menyhért és Mirjam napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tiszanánát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

Hirdetések

Kiemelt weblapok:
"Adj vért és ments meg három életet!"
Évente közel fél millió beteg embertársunk vár segítséget.
Letölthető weblap sablonok
A weblapsablonok.com oldal kiemelt forrása a minőségi weboldal sablonoknak.
Magyar Vöröskereszt
Adományozzon a Magyar Vöröskeresztnek!
Keresőszolgálat
A Vöröskereszt segítséget nyújthat Önnek családtagjai keresésében.
Hitel ügyintézés
Túl magas a törlesztőrészlet? Pénzre van szüksége?
IT-NAV Hungary
Honlapszerkesztés Weblapkészítés, akár díjmentesen is! Kereső marketing, tárhely, tejleskörű szolgáltatás!