A tiszanánai általános iskolában a hagyományos és jól működő zeneiskolai oktatás mellett több új képzési forma indul, melyet a gyerekek és a szülők is nagy-nagy lelkesedéssel fogadtak.A zenei képzés öt szakon indult: furulya, altfurulya, szintetizátor, zongora, rézfúvós.

“Új szél”, hogy szakköri képzés formájában több csoportban indul idegen nyelv /angol/ és számítástechnikai képzés. Ehhez átalakult a számítógépes terem is.

“Új szél” hogy az 5-6. osztályos tanulók önálló tantárgyként tanulják a tánc és drámaismereteket. Ehhez kapcsolódóan rendszeresen színházi előadásokat is látogatnak.

“Új szél”, hogy Tóth Gáborné vezetésével megalakult a Suli-újság szerkesztősége, melynek első száma már jövő héten megjelenik. Természetesen kíváncsian várjuk, és terveink szerint a megjelenés után a honlapon is olvasható lesz az újság.

“Új szél”, hogy az iskolában és az óvodában egyaránt minőségbiztosítási programot vezetnek be. A nevelőtestület közös határozata alapján ez a holland típusú belső gondozási rendszer /BGR/ modell.

eszbé