Abasártól Zaránkig
Heves Megyei Hírlap 2004. 10. 25-29.

Tiszanána – Idén utoljára rendeztek koronglövő versenyt a lőtéren. Az első helyezett Csizmár Gyula lett, a csapatversenyben az elsőséget a gyöngyösiek szerezték meg. A nap a Vadász sörözőben egy tál étel mellett fejeződött be.

Tiszanána – Az ÁMK általános iskolájának harmadikosai látogatnak a közeljövőben színházba. A gyerekek Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban a Félőlény című mesedarabot tekintik meg. Mivel a kicsik nagy érdeklődéssel figyelik a kulturális eseményeket, ezért a jövőben is több hasonló programot szerveznek az osztálynak.

Tiszanána – Már javában zajlanak annak a multimédiás oktatóteremnek a munkálatai, amelyet novemberben adnak át rendeltetésének. Az ÁMK általános iskolájában zajló fejlesztés során nem csak számítógépeket, hanem projektoros kivetítőket, nyelvoktatáshoz szükséges fülhallgatókat, internetet és kamerát is üzembe helyeznek.

Tiszanána – November 10-én, szerdán délután avatják fel az ÁMK Általános Iskolájában a multimédiás oktató tantermet. Az új létesítmény nem csak nyelvoktatásra lesz alkalmas, hanem projektoros kivetítőt és internetes hozzáférést is biztosítanak a gyerekeknek.