A Dél-hevesi Korongvadász Egyesület ugyan csak néhány évvel ezelőtt alakult, de tartalmas időszakot tudhat magáénak. Már az egyesület megalakulása előtt is aktív koronglövő csapattal vett részt a különböző versenyeken.

Minden évben a Heves Megyei Vadászkamara szervezésében megrendezett öt fordulós, összetett versenysorozaton kimagasló eredményeket értek el .A több helyszínen megrendezett (Erdőtelek, Füzesabony, Tiszanána) verseny együttes eredményeképpen elnyerték a ”Heves Megye Legjobb csapata” címet, 2004-ben is. Tóth Gábor egyéni 5. helyezett lett az összetett versenyben.

A csapattagok közül kétszer Heves Megye Legjobb Koronglövője Lázár Csaba lett.
Tóth Gábor a ” Rövid Dülő Bajnoka” címet szerezte meg. Az aktív egyesületi tagok Donáth Imre, Molnár Ferenc, Tóth Gábor, Lázár Csaba és a legfiatalabb versenyző Godó Lajos Máté ( aki fiatal kora ellenére rendkívül tehetséges) rendszeresen részt vesznek a megyei, valamint az ország számos területein megrendezett , 25-50-100 lövéses ,több napos megmérettetésen, ahonnan oklevelekkel, és kupákkal térnek haza.
2004-ben az egyesület két versenyt rendezett saját pályájukon. Mind két rendezvényre számos vadász és e sport iránt érdeklődő érkezett falunkba. Jövő évben is több verseny megrendezése van tervbe, és nagy reményekkel készülnek az újabb kihívásokra.