Elkészült, és a tiszanánai Polgármesteri Hivatalban megtekinthető a Hősök Könyve. A könyv emléket állít az első és második világháborúban meghalt tiszanánai hősöknek és áldozatoknak, katonáknak és civileknek egyaránt.
A könyv tartalma a honlapon is elérhető „Hősök Könyve” gombra kattintva.

A „Hősök Könyve”-re kattintva az I. és II. világháborúban meghaltak neve abc sorrendben található. Azokról, akiknek a nevük nincs aláhúzva, sajnos semmiféle adattal, információval nem rendelkezünk.
Az aláhúzással jelölt nevek linkként működnek, rákattintással a könyvben lévő adatok, információk, képek megtekinthetők. A képre linkelve az eredeti nagyságú kép is megjelenik.

Az első, de sajnos még a második világháborúban meghaltak lapjai is hiányosak. Az elkövetkező időszak megvalósítandó feladata az lesz, hogy felkutassuk a hozzátartozókat, leszármazottakat, volt barátokat és ismerősöket, akik értékes adatot, információt tudnak adni a könyvben lévő személyekről.

Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik létrehozták a Hősök Könyvét. Ugyancsak köszönetet mondok azoknak, akik szakértelmükkel hozzájárultak honlapon való elérhetőséghez.

eszbé