A tiszanánai Tündérkert óvoda 2007. november 17-én szombaton rendezte meg a Jótékonysági Bálját.

Elsőként a Ficánka csoport (felkészítő óvónő Erdélyi Mihályné) előadásában láthattunk egy táncbemutatót, melyet nagy szeretettel és vastapssal jutalmazott a közönség. Ezután az óvoda megbízott vezetője köszöntötte a vendégeket, majd a polgármester mondott pohárköszöntőt.

Az eltáncolandó kalóriákról a konyhai dolgozók (Vajda Imréné, Varga Menyhértné és Tóthné Ballók Ágnes ) gondoskodott. A finom és kiadós vacsora után következett a zene és tánc.
Az élőzenét mindenki megelégedésére Nagy Sándor szolgáltatta.
10 órakor mutatkozott be a RAGWEED KILLERS (Szatló József, Nagy Krisztián, Orbán Attila, Erdélyi Mihály) helyi zenekar. A saját és közismert popzenei számaikkal nagy sikert arattak, olyannyira hogy a polgármester meghívta őket a jövő évi Tisza-tavi fesztivál egyik zenekarának.

Ezután újból zene és tánc, majd tombolasorsolás következett. 75 ajándéktárgy talált gazdára, köszönhetően a sok felajánlásnak.
A hangulat remek volt, mindenki mulatott és táncolt, sőt hajnal felé önkéntes parodista-zenészek is „felléptek” , ezzel is gazdagítva a jó hangulatot.

A belépőjegyekből, támogatói jegyekből, tombolából, büféből több mint 310 ezer forint gyűlt össze, melyet a megépülő tornaszoba berendezésére szeretnének fordítani.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek akik részt vettek a bál megszervezésében és létrehozásában. Külön köszönet az óvodai dolgozóknak, a zenét szolgáltató Nagy Sándornak és a Ragweed Killers zenekarnak.