Összehangolt fejlesztések és kampányok a Tisza-tónál
Heves Megyei Hirlap 2008.02.11.

Átdolgozták, felfrissítették az együttműködési megállapodásokat a Tisza-tavi Regionális Idegenforgalmi Bizottság és a Tisza-tavi Regionális Turisztikai Projekt Iroda, valamint az érintett megyék, kezelő szervezetek, hatóságok között.

2000-2003 között valamennyi, a Tisza-tó területében érintett megyével, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal, a Közép-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatósággal, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr- főkapitánysággal, mint a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság felettes szervével megkötött együttműködési megállapodásokat az elmúlt időszakban megerősítették és aktualizálták a felek. Előtte a Turisztikai Egyeztető Fórumon konzultáltak a változásokról. Az új szerződésekben a hangsúly a fejlesztések összehangolásán és a közös marketingtevékenységen van.
Fontos, hogy a szűkös pénzügyi keretek felhasználása a legjobb hatékonysággal történjen, s ehhez – mint megállapították – koncentrált kampányok kellenek. Új partnerként a Magyar Országos Horgász Szövetséget is bevonták az együttműködésbe.